Billetter

 • HVORFOR KAN JEG KUN KØBE 2 BILLETTER PÅ BAGERSTE RÆKKE?

  Bagerste række består af sofasæder (dobbeltsæder). De kan derfor kun købes to af gangen. Ønsker du flere sæder, kan du lave flere særskilte køb.

 • KAN JEG KØBE BILLET ONLINE MED FILMPORTEN RABAT?

  Ja. Filmporten rabat vælges som billettype. Din kupon afleveres ved ankomst til Biffen.

 • KAN JEG KØBE BILLET ONLINE MED BIOGRAFKLUB DANMARK?

  Ja, Biografklub Danmark vælges som billettype. Undervejs i billetkøbet bliver du bedt om at indtaste kuponnumre.

 • KAN JEG RESERVERE BILLETTER?

  Du kan ikke reservere billetter online, men du kan ringe til billetsalget og bede om en reservation, tlf. 98169977. Billetsalget åbner 30 min. før dagens første visning.

  Hvis du køber dine billetter online, undgår du at stå i kø i Biffen. Skulle du blive forhindret, kan du altid få billetterne annulleret, så længe du ringer herind inden forestillingen går igang.

 • KAN JEG FÅ MIN BILLET ANNULLERET OG FÅ PENGENE RETUR?

  Ja, så længe det sker inden filmens start. Kontakt billetsalget på tlf. 98169977. Refundering efter filmen er startet er desværre ikke muligt.

 • JEG KOM TIL AT KØBE BILLETTER TIL EN FORKERT DATO/FILM.

  Vi kan ikke ændre billetterne, men vi kan annullere dem. Du får herved pengene retur og kan købe billetter til den rigtige dato/film.

  Du kan få billetterne annulleret ved at ringe til billetsalget på tlf. 98169977. Det er vigtigt, at du ringer, før filmens start. Ellers kan billetterne ikke refunderes.

 • KAN JEG INDLØSE GAVEPAKKER VED JER?

  Du kan indløse mange men ikke alle af de gavepakker som kan købes i supermarkeder, hos boghandlere eller på tankstationer mv.

  Vi tager bl.a. imod GoDream, Smartbox, biotur fra COOP, biotur fra Salling.

  Sørg altid for på forhånd at læse vilkår i din gavepakke grundigt igennem, og vær sikker på, at du på forhånd har aktiveret billetterne på nettet i de tilfælde, hvor dette er påkrævet.

  Vær også opmærksom på, at denne type gavebilletter kun er gyldige til ordinære filmforestillinger - altså ikke til forpremierer, gallapremierer eller andre særarrangementer.

 • Mine biokuponer er udløbet - kan de forlænges?

  Vi modtager mange forskellige biokuponer i Biffen. Kuponer som er købt via GoDream eller som biotur-pakker i Føtex, Salling og COOP, kan forlænges mod et gebyr ved at kontakte CinemaxX, som varetager udstedelsen af kuponerne. De kontaktes på cinemaxx@cinemaxx.dk

  Du kan selv kontrollere kuponerne "Biograf for 1/2" på dette link: https://bio-billetter.dk/

  Er du i tvivl om, hvor dine biokuponer er fra, kan du sende en mail til info@biffen.eu - så hjælper vi dig på vej.

 • Hvordan bruger jeg GoDream?

  For at bruge gavebevis fra GoDream i biografen, skal du følge disse trin:

  1. Du skal logge ind eller oprette en profil, hvis ikke du allerede har en.

  2. Tryk på knappen "benyt gavekort" og taste id-nummer og indløsningskode på dit gavekort samt din e-mailadresse.

  3. Du kan nu klikke på "find eller book dit oplevelsessted" og læse mere.

  4. Når du har registeret dit gavekort, følger du vejledningen, til du modtager billetterne, som skal medbringes til biografen*

  *Værd at huske: Kuponerne, der kan bruges i biografen, er tydeligt markeret med teksten "Biografbillet" og en stregkode. Kuponer med ID-nummer og indløsningskode kan ikke anvendes i biografen.

Filminfo

 • JEG KAN IKKE SE NOGLE FILM I PROGRAMMET?

  Almindelige filmvisninger programlægges en uge af gangen. Vi laver filmprogram hver mandag som gælder den kommende torsdag til onsdag. Særvisninger programlægges længere frem.

  Vi kan desværre ikke programlægge længere frem, da vi hver uge får nye film og andre er nødt til at gå ud af programmet.

 • HVORNÅR SLUTTER FILMEN?

  Under fakta på filmens underside kan du se filmens længde. Ved normale forestillinger er der ca. 15 minutters reklamer og trailers, som du skal lægge til filmens længde for at kende sluttidspunktet.

 • HVOR LÆNGE GÅR FILMEN I BIFFEN?

  Den enkelte films levetid i Biffen er baseret på publikums efterspørgsel. Derfor laves der normalt kun program for én uge ad gangen (dog kan forsalget ved særligt store premierer, festivaler eller events starte flere uger før visning).

  Biffens ugeprogram bliver typisk færdiggjort og offentliggjort mandag ved frokosttid og gælder fra førstkommende torsdag (som typisk er premieredagen) til og med onsdagen efter.

 • Hvorfor spiller filmen kun om formiddagen/eftermiddagen/aftenen?

  Filmene har som regel aftenvisninger i premiereugen. Derefter flytter de som regel ned til formiddage og/eller eftermiddage. Afhængig af filmens popularitet, kan den have flere visninger dagligt.

  Filmprogrammet laves hver mandag og gælder den kommende torsdag (premieredag) til onsdag. Filmtiderne ændrer sig uge for uge, så hold øje med programmet for at finde et filmtidspunkt, der passer i din kalender :)

Adgangsforhold og hjælpemidler

 • Har Biffen en ledsagerordning?

  Ja, det har vi. Mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort, kan indehaveren af kortet gratis få en ledsager med i Biffen til alle ordinære visninger. Det gælder uanset hvilken billettype indehaveren af ledsagerkortet køber. Dvs. indehaveren af ledsagerkortet kan godt købe en billet med Biografklub Danmark OG få en fribillet til ledsageren.

  Vi accepterer alle typer af ledsagerkort for både fysiske og psykiske handicap.

  Det er desværre ikke muligt at købe billetter med ledsagerkort online, men du kan reservere billetter ved at ringe til billetsalget på 98169977.

 • Er servicehund tilladt i Biffen?

  Servicehunde må som udgangspunkt komme alle steder ejeren må, så længe den ikke er til gene. Det betyder, at du kan tage den med i biografen. Husk at tage hensyn til de mennesker, som befinder sig omkring dig og hunden, og husk ydermere at tage hensyn til hunden.

  Hunden skal være godkendt og certificeret som servicehund. Der skal være synlige tegn på, at hunden er certificeret. Det kan f.eks. være en orange vest fra Servicehundeforeningen. 

  Ring gerne i forvejen, så vi ved, at du kommer med servicehund.

 • Kan jeg komme ind i Biffen med en kørestol?

  Ja det kan du godt. Alle vores tre sale er tilgængelige for kørestolsbrugere og gangbesværede.

  Bed personalet om hjælp.

 • Har Biffen teleslynge?

  Ja det har vi. Henvend dig til personalet for at få udleveret teleslynge.

 • Jeg er ordblind - kan jeg få læst teksterne op?

  Ja. Du kan bruge app'en SubReader og få underteksterne læst op på langt de fleste af vores almindelige filmvisninger.

  For at bruge SubReader i biografen skal du downloade appen på din telefon og oprette en bruger. Inden du sætter dig på din plads i salen skal du bruge scanne-funktionen i app’en til at scanne QR-koden der hænger ude foran den sal, du skal ind i. App’en vil automatisk begynde at læse undertekster op, når filmen begynder. Husk at bruge høretelefoner så du ikke forstyrrer de andre der skal se film, samt at sætte din telefon på lydløs og slukke for skærmen.

   

Øvrige spørgsmål

 • Kan jeg betale med EAN i Biffen?

  Ja det kan du godt. Det vil være en stor hjælp, hvis du kontakter os på forhånd. Vi har brug for følgende oplysninger:

  Navn på institution

  Adresse

  EAN-nummer

  Navn, e-mail/tlf. på kontaktperson

 • Købsgebyr

  Der er bookinggebyr på 5 kr. på hvert køb. Dette opkræves af Ebillet, og det er med til at dække omkostningerne til drift og udvikling af vores online booking system.

 • Glemte sager

  Kontakt billetsalget på 98169977. Billetsalget åbner 30 min. før dagens første forestilling.

 • Rygning

  Det er ikke tilladt at ryge i Biffen. Forbuddet gælder hele Nordkraft. El-cigaretter må heller ikke benyttes.

 • Betalingskort

  Både online og i Biffen kan du betale med de fleste betalingskort, bl.a. Dankort, Visa, Mastercard.

 • Kan jeg betale med Mobilepay?

  Det er desværre ikke muligt at betale med Mobilepay i Biffen.

 • Jeg er en filmnørd, der samler på biografbilletter. Er det muligt at få printet mine billetter i Biffen, selvom jeg har købt dem online?

  Det kan du sagtens. Henvend dig ved disken og bed billetsælgeren om at printe dine billetter til samlingen. Via dit telefonnummer kan vi finde billetterne i systemet og genudskrive dem i "rigtigt" billetformat.

 • Hvad er Biffens åbningstider?

  Biffen har ikke faste åbningstider, men biografen er som hovedregel åben i det tidsrum, der vises film.

  Biffens café og billetsalg åbner 30 min. før dagens første filmvisning og lukker, når dagens sidste film er gået igang.

 • Kan man parkere nær Biffen?

  Ja, du kan finde en oversigt over parkeringsmulighederne her: Parkering

 • Må jeg tage min baby med i Biffen?

  Til visninger i BabyBiffen må du gerne tage din baby med i Biffen.

  Vi afholder BabyBiffen en gang om måneden, hvor en aktuel premierefilm vises med dæmpet belysning og lavere lydniveau. Du kan se programmet under events. 

  Til de øvrige visninger i Biffen må du desværre ikke tage din baby med ind i salen, da det kan være forstyrrende for de øvrige gæster.