Frivillig i Biffen

Frivillige billetsælgere og operatører har altid været en stor del af Biffen. Med tiden er Biffen vokset, der er kommet flere sale, flere film og mere personale. I dag består Biffen af et lille hold studieansatte, 3 fastansatte på kontoret, og et stort hold af engagerede frivillige. De frivillige er en altafgørende del af Biffen, og uden dem kunne vi ikke give jer de gode filmoplevelser, som Biffen er kendt for. Vores frivillige er indbegrebet af hygge, og deres engagement, drivkraft og humør sikrer, at vi kan tilbyde gode filmoplevelser til alle vores gæster.

I Biffen ser vi ikke vores besøgende som kunder men som gæster, og vi er værter for gæsterne. Dvs. vi møder gæsterne i øjenhøjde, og vi yder personlig og professionel betjening.

 

Biffens frivillige

... er smilende og imødekommende

... har en stor interesse for film

... lægger vægt på god betjening

... er ikke bange for at tage fat

... er en god blandet flok af både unge og ældre

... er Biffens ansigt udadtil

 

Kan du se dig selv i ovenstående, og har du lyst til at være en del af filmfællesskabet, så send en mail til daglig leder Karin Fast på karin@biffen.eu, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være frivillig i Biffen. Du skal være fyldt 18 år.

Vi søger med jævne mellemrum nye frivillige, men vi kan ikke garantere en plads til alle, der er interesserede.

Hvordan er det at være frivillig i Biffen?

Som frivillig i Biffen kan du være enten billetsælger eller operatør. Nogen er endda begge dele, men du vil blive lært op i én rolle først.

Biffens billetsælgere er dem du møder bag disken, når du kommer ind. De sælger billetter, kioskvarer, laver kaffe, og sørger for at holde caféområdet pænt og indbydende for vores gæster.

Biffens operatører sørger for, at gæsterne kommer godt ind og ud af salene, de sætter film igang, og de sørger for, at de tre sale er pæne og klar til et nyt hold gæster efter hver visning.

Når vi har arrangementer og særvisninger, er vores frivillige med til at sætte prikken over i'et. De hjælper med teknikken, serverer en kop kaffe, hopper i gallatøjet til The Oscars m.m.

Vi forventer, at du tager 3-4 vagter om måneden. Vagterne har en varighed på ca. 3-5 timer, og der er vagter alle dage, hele dagen. De første vagter starter omkring kl. 11.00, og de sidste vagter slutter kl. 23.00 for operatører og kl. 21.30 for billetsælgere.

Som frivillig i Biffen bliver du en del af et stærkt og hyggeligt filmfællesskab, og du får mulighed for at se en masse gode film.