OPERA I BIFFEN

Oplev nogle af de største operaer på det store lærred når vi viser Opera i Biffen. Henover 4 søndage kan du få spektakulære operaoplevelser fra Arena di Verona, Paris Operaen og Wiens Volksoper.

Der kan købes billetter online og i Biffens billetsalg.

 

Forår 2024

ELEKTRA SALZBURG 2020

Søndag den 5. maj kl. 19:00

I sin 100-års jubilæumsudgave fejrer Salzburg Festival en ægte triumf med en mind-blowing ny produktion af Elektra. Den vedholdende dysterhed og rædsel, som gennemsyrer Sofokles’ historie, bliver i hænderne på Hofmannsthal og Richard Strauss til et drama, hvis eneste tema er hævn.  

Den litauiske sopran Ausrine Stundyte som en hævngerrig og traumatiseret Elektra gør åbningen af ​​festivalen til en ægte knockout-forestilling! Hendes søster Chrysotemis synges af hendes landsmand Asmik Grigorian, der fik sit internationale gennembrud som Salome på Salzburg-festivalen 2018 tiljublet af publikum. Tanja Ariane Baumgartner som Klytämnestra, Derek Welton som Orestes og Michael Laurenz som Aigisthos fuldender et ensemble af førsteklasses sangere. Krzysztof Warlikowskis iscenesættelse af dette arbejde om modermord, besættelse, hævn og fysisk nedbrydning er en dyb psykologisk undersøgelse af en ødelagt familie, dirigeret af Franz Welser-Möst. The Times skrev: ”At have valgt Elektra af alle stykker, var dristigt - og at have afviklet det så godt, er en triumf”.